Sansesjov motorik/rytmik hold

Sansesjov er leg, nærvær og glæde, men Sansesjov er også motorisk- og kognitiv udvikling.

Til Sansesjov lære du at styrke din babys motoriske udvikling gennem leg og bevægelser. Sansemotorikken er der stor fokus på da det er den som er med til at styrke din babys udvikling. Når kroppen bruges, udvikler sig og bliver stærk – bliver hjernen det også, da alle sanser og bevægelser styrker nervebaner til hjernen og udvider din babys forståelse af verden.

Sansesjov er hyggelig leg og sug i maven hos din baby da sanserne skal udfordres for at forblive velstimulerede. Så får viden med dig og en masse sjove lege og øvelser som du kan lege der hjemme i mellem de gange vi ses.

Der starter løbende hold op i Vanløse og Skovlunde (tæt på Herlev).

Se her hvornår næste forløb starter:

Skovlunde

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

Vanløse

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

Online kursus

Forstå dit barns sansemotorik

Dette mini kursus er skabt for at styrke dig i at se om dit barns sansemotorik er i balance eller ubalance og til at forstå hvad du kan gøre for at få dit barn i bedre trivsel, hvis du genkender adfærd for ubalancer.

Det er altså et kursus for både dig som er nysgerrig på om du kan gøre noget ekstra for at dit barn trives, men også for dig som allerede ved at dit barn har ubalancer i sit sansesystem og behøver lidt mere forståelse og guidning til hvad du skal gøre nu.

Mini kurset indeholder:

En audio-guide om de primære sanser, sanseintegrationens betydningen for trivsel og hvilke reaktioner du kan se efter hos dit barn

En oversigt, på skrift, med det du kan lægge mærke til i forhold til dit barns motorik og reaktioner i hverdagen

Overblik over lege og øvelser som er gode at lave, alt efter dit barns alder

Dette får du for KUN 89 kr

Babymassage online – kærlighed og zoneterapi

Arrangementer

Jeg har events som:

Babymassage event – kærlighed og zoneterapi Lær at give din baby en kærlig massage og få redskaber til selv at kunne hjælpe og lindre smerter som mavesmerter, forkølelse og uro.

Se her hvornår næste event er